Om os

Hvem er vi

Agro Bag er en virksomhed med en unik kombination af erfaring og innovation inden for landbrugsbranchen. Vi hos Agro Bag har mere end 30 års erfaring inden for landbrugssektoren og har været i branchen siden 1990. Med vores store erfaring har vi derfor et dybdegående kendskab til markedet. Af den grund har vi gennem årene set et behov i branchen for en mere sikker og driftsoptimeret løsning for tømning af bigbags. Det har resulteret i vores særlige innovative landbrugsredskab.

Agro Bag blev introduceret i 2015 som et udviklingsprojekt sideløbende med vores øvrige landbrugsaktiviteter, da vi havde en vision om en løsning, der kunne forbedre arbejdsforholdene for landmænd, forbedre effektiviteten og reducere antallet af arbejdsulykker uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

Projektet blev hurtigt efterfølgende et fuldtidsprojekt med fokus på kvalitet og innovation, som resulterede i hundredevis af test på vores egen landbrugsproduktion og i sidste ende en patentansøgning på vores slutprodukt, der er gennemtestet og gennemtænkt ned til mindste detalje efter mange års udvikling.

At tænke fremad og udvikle nye, innovative løsninger er centralt i vores virksomheds fokus. Agro Bag arbejder tillige i tæt samarbejde med kunderne. Vi søger at forstå de udfordringer, vores kunder står over for i deres daglige drift.

Mission & ambition

Større effektivitet og et bedre arbejdsmiljø

Vores mål har altid været at skabe et bedre arbejdsmiljø på landbrugsbedrifter. Til dette formål leverer vi landbrugsredskaber, der kræver mindre fysisk anstrengelse og mindre skadelig langsigtet fysisk påvirkning af menneskekroppen.

Vi ønsker at levere banebrydende teknologier, der giver værdi til både brugere og kunder. Vores produkter er enkelt udstyr af høj kvalitet, der er pålidelige i drift og tilbyder overlegen ydelse samt lave vedligeholdelsesomkostninger.

Effektivitet og sikkerhed for landmanden

Udviklingen af Agro Bag

Gennem udviklingen af Agro Bag er den blevet testet intensivt på vores egen landbrugsbedrift i Polen i 4 år. Det har resulteret i mange forskellige prototyper, før vi fandt den rigtige løsning, der både gør arbejdet mere effektivt og så enkelt for landmanden som muligt.

Vi har desuden ansøgt om patent på løsningen, da det er ekstraordinært og en nyhed for landbruget. Agro Bag har nemlig en teknisk funktion, der ikke findes nogle andre steder på markedet.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Scroll to Top

1. Sikkerhedssystem

Hele idegrundlaget for udviklingen af Agro Bag er baseret på at kombinere effektivitet med sikkerhed. Derfor er Agro Bag udstyret med 4 springfjedre og en topramme der afskærmer for knivene i midten, som giver en større sikkerhed i et travlt arbejdsmiljø.

Når sækken sænkes ned over toprammen og der påføres vægt, vil springfjedrene blive udløst og knivene går derefter op imellem toprammen for at skære sækken. Efter at sækken er tømt og denne løftes op, vil fjedrene returnere til sin oprindelige position og igen afskærme knivene når der ikke foregår tømning.

10. Håndtag

Hele Agro Bag-konstruktionen er udtænkt til at skulle være et samlesæt med udskiftelige dele og derfor benyttes der i alt 12 håndtag til at indstille både højde, længde, placering af platform og ikke mindst for at gøre montering brugervenligt.

9. Sikker montering med M-16 bolte

Når Agro Bag monteres på kanten af gødningsspreder og indstilles til korrekt længde, skal de medfølgende M-16 bolte spændes imod gødningssprederen for at fastmontere redskabet. For at undgå at landmanden skal bore huller og ændre konstruktionen i sin gødningsspreder, er der lagt gummi ind imellem beslagene og boltene sådan at M-16 boltene spændes ind imod gummi og ikke ødelægger gødningssprederen.

8. Hejsekroge

Alle beslag har hver x2 hejsekroge og alle platforme x4 hejsekroge for at gøre montering så nemt og brugervenligt som muligt, og derfor kan montering udføres sikkert og hurtigt af kun 1 person.

7. Justerbare profilrør

Agro-Bag er udstyret med justerbare profilrør med gennemgående huller, som gør det muligt for landmanden at finjustere sin Agro-Bag til sin egen gødningsspreder uanset model med kun 2,5 cm. afvigelse, som er afstanden imellem hvert enkelt hul.

6. Flexsystem

De individuelle beslag er bevægelige for neden hvilket gør at Agro Bag er flexibel som er en fordel hvis sækken placeres skævt på platformen da de bevægelige beslag så sørger for at fordele trykket på hele gødningssprederens kant og dermed forebygger skader på konstruktion. Det kalder vi for flexsystem.

4. Låsesystem

Udover Agro Bag’s automatiske fjeder-sikkerhedssystem, er redskabet tillige udstyret med et manuelt låsesystem der ved aktiverring forhindrer alt form for tømning og eksponering af knive.

Låsesystemet fungerer på den måde at 2 stålprofiler klikkes op sådan at de sidder under toprammen, og dermed forhindrer at springfjedrene kan udløse selvom der påføres vægt på platformen. Låsesystemet er relevant i situationer hvor Agro Bag ønskes afmonteret og opbevares på gulv eller hvis landmanden skal udføre arbejdsopgaver oppe i gødningssprederen.

3. Knivsystem

Agro-Bag er udstyret med et specialudviklet knivsystem med modhager som sørger for at sækken skæres første gang, hver gang. Selvom modhagerne griber fat og river i bunden af sækken, vil det stadig give et fint snit som ikke efterlader trævler fra sækken i gødningssprederen.

2. Bigbag-stop

For at gøre det nemmere for landmanden at tømme bigbags med Agro Bag, vil bigbag-stop hjælpe med at bremse en svingende sæk og samtidig sørge for at sækken altid er centralt placeret over platformen inden at den sænkes og skæres. *Bigbag-stop er tilkøbsudstyr

5. Justerbare beslag

Agro Bag er udstyret med individuelle beslag til hver eneste gødningsspreder og er justerbare i højden på den måde at de giver landmanden mulighed for at montere platformen oppe eller nede. Denne funktion er især relevant hvis der er presseningssystem i gødningsspreder, da det så er muligt at lukke presseningen til efter tømning.

Vi er i fasen - "Patent Pending"

Vi er patent pending.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.