SØG TILSKUD TIL AGRO-BAG HOS ARBEJDSTILSYNET OG FÅ OP MOD 45%

Arbejdstilsynet i øjeblikket har en aktiv pulje hvori det er muligt at søge om tilskud til leje af tekniske hjælpemidler der kan forbedre arbejdsmiljøet, hen over en 3 mdr. periode. Vi har sammen med en landmand søgt denne pulje og har netop fået et tilsagn på ansøgningen på 2 stk. Agro-Bag, hvilket bekræfter os i at Arbejdstilsynet anser Agro-Bag for at være et teknisk hjælpemiddel der forbedrer arbejdsmiljøet og som man kan søge tilskud på via denne pulje som du kan læse nærmere om her.

Fordelen med Agro-Bag er at du kan være sikker på at få et certificeret og sikkerhedsgodkendt produkt som du arbejdsmiljømæssigt kan profilere din virksomhed med og tiltrække kvalificeret arbejdskraft, samt at du som arbejdsgiver står i en mere tryg position overfor myndigheder ved en evt. tilsynskontrol, da vi har lagt et stort arbejde i at CE-mærke produktet (se risikovurdering her).

 

Vær opmærksom på at der er begrænsede midler tilgængelig i puljen.

nedenfor LISTES et par af de fordele du kan forvente at få ved at ansøge om tilskud på Agro-Bag:

  1. Få op til ca. 45% i tilskud, hen over en 3 mdr. lejeperiode.
  2. Ansøg om tilskud til mellem 1-4 stk. Agro-Bags så du har mulighed for at installere i alle de vogne/spredere der findes i din maskinpark
  3. Opnå betalingstid på hele 3 mdr., idet restbetalingen for produktet først skal ske efter endt lejeperiode (hvis du ønsker at beholde produktet)
  4. Hvis du ønsker at BEHOLDE produktet efter endt lejeperiode på 3 mdr., skal der betales et beløb af produktets restværdi som oftest kan straksafskrives og dermed fradrages i samme regnskabsår
  5. Hvis IKKE du ønsker at beholde produktet efter endt lejeperiode, så sender du blot produktet retur uden at være forpligtet til at betale restværdien. Du er altså IKKE forpligtet til at købe produktet efterfølgende.

I skal opfylde følgende kriterier som virksomhed for at kunne søge i ordningen:

  1. I har mellem 1 og 100 ansatte, et CVR-nummer og en nem-konto til din virksomhed.
  2. I skal kunne dokumenter udgifterne med faktura og som landmand kan du ofte højst søge om tilskud på 149.000 kr. (20.000 €)
  3. Støtten er underlagt de minimis-regler, så har I modtaget støtte af denne slags indenfor de sidste 3 år til fx mimivådområder eller LAG-midler eller modtager funding til afprøvningen fra andre steder, så skal vi have besked, så vi kan vurdere, om det giver mening at I søger.
  4. Støtten udbetales efter succesfuld projektafslutning og der er en række ting i processen, som I skal overholde.
  5. I må ikke sætte noget i gang for projektet, før der modtages bekræftelse fra Arbejdstilsynet på, at I nu har modtaget det officielle tilsagn og at status er korrekt.

Kontakt os gerne hvis du ønsker en mere præcis beregning af hvad du kan forvente at betale i alt, eller hvis du har vil høre mere om hvordan vi kommer i gang med ansøgningen.

Tlf.: (+45) 30 11 30 72
Mail: mb@agro-bag.dk

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Scroll to Top

1. Sikkerhedssystem

Hele idegrundlaget for udviklingen af Agro Bag er baseret på at kombinere effektivitet med sikkerhed. Derfor er Agro Bag udstyret med 4 springfjedre og en topramme der afskærmer for knivene i midten, som giver en større sikkerhed i et travlt arbejdsmiljø.

Når sækken sænkes ned over toprammen og der påføres vægt, vil springfjedrene blive udløst og knivene går derefter op imellem toprammen for at skære sækken. Efter at sækken er tømt og denne løftes op, vil fjedrene returnere til sin oprindelige position og igen afskærme knivene når der ikke foregår tømning.

10. Håndtag

Hele Agro Bag-konstruktionen er udtænkt til at skulle være et samlesæt med udskiftelige dele og derfor benyttes der i alt 12 håndtag til at indstille både højde, længde, placering af platform og ikke mindst for at gøre montering brugervenligt.

9. Sikker montering med M-16 bolte

Når Agro Bag monteres på kanten af gødningsspreder og indstilles til korrekt længde, skal de medfølgende M-16 bolte spændes imod gødningssprederen for at fastmontere redskabet. For at undgå at landmanden skal bore huller og ændre konstruktionen i sin gødningsspreder, er der lagt gummi ind imellem beslagene og boltene sådan at M-16 boltene spændes ind imod gummi og ikke ødelægger gødningssprederen.

8. Hejsekroge

Alle beslag har hver x2 hejsekroge og alle platforme x4 hejsekroge for at gøre montering så nemt og brugervenligt som muligt, og derfor kan montering udføres sikkert og hurtigt af kun 1 person.

7. Justerbare profilrør

Agro-Bag er udstyret med justerbare profilrør med gennemgående huller, som gør det muligt for landmanden at finjustere sin Agro-Bag til sin egen gødningsspreder uanset model med kun 2,5 cm. afvigelse, som er afstanden imellem hvert enkelt hul.

6. Flexsystem

De individuelle beslag er bevægelige for neden hvilket gør at Agro Bag er flexibel som er en fordel hvis sækken placeres skævt på platformen da de bevægelige beslag så sørger for at fordele trykket på hele gødningssprederens kant og dermed forebygger skader på konstruktion. Det kalder vi for flexsystem.

4. Låsesystem

Udover Agro Bag’s automatiske fjeder-sikkerhedssystem, er redskabet tillige udstyret med et manuelt låsesystem der ved aktiverring forhindrer alt form for tømning og eksponering af knive.

Låsesystemet fungerer på den måde at 2 stålprofiler klikkes op sådan at de sidder under toprammen, og dermed forhindrer at springfjedrene kan udløse selvom der påføres vægt på platformen. Låsesystemet er relevant i situationer hvor Agro Bag ønskes afmonteret og opbevares på gulv eller hvis landmanden skal udføre arbejdsopgaver oppe i gødningssprederen.

3. Knivsystem

Agro-Bag er udstyret med et specialudviklet knivsystem med modhager som sørger for at sækken skæres første gang, hver gang. Selvom modhagerne griber fat og river i bunden af sækken, vil det stadig give et fint snit som ikke efterlader trævler fra sækken i gødningssprederen.

2. Bigbag-stop

For at gøre det nemmere for landmanden at tømme bigbags med Agro Bag, vil bigbag-stop hjælpe med at bremse en svingende sæk og samtidig sørge for at sækken altid er centralt placeret over platformen inden at den sænkes og skæres. *Bigbag-stop er tilkøbsudstyr

5. Justerbare beslag

Agro Bag er udstyret med individuelle beslag til hver eneste gødningsspreder og er justerbare i højden på den måde at de giver landmanden mulighed for at montere platformen oppe eller nede. Denne funktion er især relevant hvis der er presseningssystem i gødningsspreder, da det så er muligt at lukke presseningen til efter tømning.

Vi er i fasen - "Patent Pending"

Vi er patent pending.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.